aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο «άνοιγμα» του Σολδάνο φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Το «άνοιγμα» του Σολδάνο φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να ρίξει αυτές τις μέρες το βάρος του στις μεταγραφικές εξελίξεις, μετά την άνετη νίκη επί της Λουκέρνης με 4-0 στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι φ της διοργάνωσης κι έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού κινούνται δυναμικά αυτές τις μέρες σε δύο μέτωπα.

Από την μία πλευρά η προσπάθεια για την απόκτηση σέντερ φορ και από την άλλη η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων, με την προσθήκη ενός δυναμικού αμυντικού μέσου. Πάμε όμως να δούμε τι «παίζει» στο θέμα του σέντερ φορ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτη επιλογή τον Φράνκο Σολδάνο, τον 23χρονο στράικερ της Ουνιόν Σάντα Φε. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις δύο τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κάνει την μεταγραφή.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στην ομάδα του παίκτη και η Σάντα Φε το σκέφτεται. Με βάση μάλιστα τις πληροφορίες από την Αργεντινή, οι πιθανότητες να μετακομίσει ο Σολδάνο στην Ελλάδα είναι πολλές.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η τοποθέτηση που έκανε ο παίκτης, αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ελληνική ομάδα.

Ο Σολδάνο έκανε «άνοιγμα» στον Ολυμπιακό κι αυτό το άνοιγμα φέρνει εξελίξεις. Ο νεαρός λατινοαμερικάνος σέντερ φορ έδειξε με τις δηλώσεις του πως είναι πολύ θετικός στην προοπτική να παίξει στους πειραιώτες και αυτό ήταν ένα καλό μήνυμα στην προσπάθεια που κάνουν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτηση του παίτκη.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς είναι ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είχε δείξει και ο Ερυθρός Αστέρας και τα δημοσιεύματα του αργεντίνικου Τύπου ανέφεραν πως οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μεταγραφή όμως δεν έγινε γιατί πολύ απλά αρνήθηκε ο Σολδάνο. Κι αν δεν υπογράψει ο παίκτης μεταγραφή δε γίνεται. Φαίνεται λοιπόν στην περίπτωση του Ολυμπιακού ότι οι πειραιώτες έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Ουνιόν κι αυτό δεν είναι άλλο από την επιθυμία του παίκτη να παίξει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είναι όπως προαναφέραμε σε συζητήσεις με τη Σάντα Φε και θέλει να τελειώσει άμεσα την μεταγραφή του Σολδάνο. Ο νεαρός Αργεντίνος σέντερ φορ είναι αυτή την στιγμή η πρώτη επιλογή των πειραιωτών και στο μεγάλο λιμάνι είναι έτοιμοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αποκτηθεί ο παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ