aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο «αλλά» για αγορά ελεύθερου στον Ολυμπιακό

Το «αλλά» για αγορά ελεύθερου στον Ολυμπιακό

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί άνοιξε την κουβέντα για την έλευση ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Απομένουν τρεις ημέρες για τη λήξη της σχετικής διορίας και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλωστε, υπάρχουν παίκτες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ που μπορούν να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό που προκλήθηκε με την απουσία του Αλγερινού άσου.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ο νεοαποκτηθείς Εμρέ Μορ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Μάξι Λοβέρα και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Τέσσερις παίκτες που έχουν τις ικανότητες, αν και διαφέρουν από τον Σουντανί, για να ανταποκριθούν στις προσεχείς υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Στην αγορά υπάρχουν παίκτες που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά θα χρειαστούν και χρόνο προσαρμογής και να επιστρέψουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης για να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του πρώην «ερυθρόλευκου», Βλάντιμιρ Βάις, του Σενεγαλέζου Ντιαφρά Σακό και του Γάλλου Ρομέν Αλεσαντρινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ