aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUE«Το 75% των αγώνων είναι υπό διερεύνηση»

«Το 75% των αγώνων είναι υπό διερεύνηση»

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα, προχώρησε σε διευκρινίσεις για όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που έγινε στην Αθήνα, σχετικά με χειραγωγημένους αγώνες στη Football League.

«Αυτό που είπα σαφέστατα είναι πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την UEFA, υπάρχουν ενδείξεις ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι υπό διερεύνηση βάσει των όσων αναφέρονται σε σχετικές εκθέσεις της UEFA», εξηγεί συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής. Παράλληλα, ο Περέιρα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες διαιτητές και προανήγγειλε την ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων για την ανάπτυξη της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων, η δήλωση του Βίτορ Μέλο Περέιρα αναφέρει: «Δεν είμαι ο Μεσσίας, ο σωτήρας της πατρίδας, αλλά πιστεύω ότι η εθνική και η διεθνής εμπειρία μου μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας σταθερότητας που είναι απαραίτητη στον συγκεκριμένο τομέα. Μετά από διεξοδική ανάλυση, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα σημαντικά μέτρα για θέματα που θεωρούμε σημαντικά και ωφέλιμα για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα. Θα ήθελα να δηλώσω ότι ποτέ δεν είπα ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι στημένο. Αυτό που είπα σαφέστατα είναι πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την UEFA, υπάρχουν ενδείξεις ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι υπό διερεύνηση βάσει των όσων αναφέρονται σε σχετικές εκθέσεις της UEFA.

Επιπρόσθετα και αναφορικά με τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησα μιλώντας στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ήταν: Προσέχετε και μην εμπλακείτε σε τέτοιες ιστορίες όπως οι χειραγωγημένοι αγώνες. Δεν θέλω να μάθω ότι κάποιο από τα μέλη μας συμμετέχει σε τέτοιες καταστάσεις ή συνελήφθη για τέτοιο λόγο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ