aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤης χαμένης ευκαιρίας στα Περιβόλια, «Χ» Πλατανιάς και Πανιώνιος

Της χαμένης ευκαιρίας στα Περιβόλια, «Χ» Πλατανιάς και Πανιώνιος

Όσο στο τερέν υπήρχαν από 11 ποδοσφαιριστές, ο Πανιώνιος είχε τον τρόπο του. Χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό, ο Ιστορικός βρισκόταν μπροστά στο σκορ από το 27′ με το χτύπημα φάουλ του Μπεν και είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά τον αντίπαλο.

Από το 56′ μέχρι και το 63′ δε, η ομάδα της Νέας Σμύρνης απώλεσε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς και να επιστρέψει στην Αθήνα με τους βαθμούς της νίκης. Αντ’ αυτού όμως, ο Βλάχος αποβλήθηκε και οι ισορροπίες άλλαξαν άρδην.

Ο Πλατανιάς πίεσε, ισοφάρισε στο 80′ με τον Μανούσο (μετά από ασίστ του πρώην κυανέρυθρου Φανούρη Γουνδουλάκη) και στο 93′ άγγιξε το νικητήριο γκολ με τον ίδιο παίκτη ο οποίος νικήθηκε από τον Γιαννιώτη. Ο τελευταίος έκανε την απόκρουση του αγώνα για να διατηρηθεί το σκορ στα επίπεδα του 1-1.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68′ Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60′ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46′ Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72′ Γκιοατά), Σαββίδης (58′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84′ Ενγκόγκ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ