aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Την Τετάρτη τα… σπουδαία για Μπεργκ

Tην Τετάρτη θα βρίσκεται στη χώρα μας ο Ολλανδός ατζέντης Στάινερ Ντίετζ, μαζί με τον Κάι Λέρμπι, γιο του ιδιοκτήτη του γραφείου στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του Σουηδού στράικερ.

Το ραντεβού με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ κι εκεί εκτός απροόπτου θα… σφραγιστεί η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Μπεργκ να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2019.

Σε ό,τι αφορά τις απολαβές του παίκτη που θα είναι κλιμακωτές σε αυτή την τριετία και πρόκειται να φτάσουν κατά μ.ο. στα 1,2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Σχετικά με τη ρήτρα στη συμφωνία, θα ανέρχεται στα 7,6 εκατ. ευρώ και θα αφορά μόνο ομάδες του εξωτερικού για το διάστημα 1 Ιουλίου με 15 Αυγούστου.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Παναθηναϊκός κατέχει το 52% των δικαιωμάτων του διεθνούς επιθετικού, με το 35% στο Αμβούργο και το 12,5% στο γραφείο που τον εκπροσωπεί, αλλά και στον ίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ