aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Την Παρασκευή στο Αγρίνιο ο Λόπες

Ικανοποίηση επικρατεί στο “στρατόπεδο” του Παναιτωλικού μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ για την 1η (εξ’ αναβολής) αγωνιστική της Super League. Αν και στο Αγρίνιο αναγνωρίζουν ότι είχαν μετρημένες επιλογές για το συγκεκριμένο ματς (στο Κόπα Άφρικα οι Ουάρντα και Καμαβουάκα, ίωση ο Τσοκάνης), παραδέχονται ότι έχουν μια “γλυκόπικρη γεύση” γιατί στο τέλος θα μπορούσαν να το “κλέψουν” και να φύγουν με το “τρίποντο” με πιο χαρακτηριστική ευκαιρία το τετ-α-τετ του Κλέζιο.

Μπορεί το βλέμμα να είναι στο ματς της Κυριακής, εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει τις “μηχανές” του στο φουλ. Αρχικά, είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί επιθετικός. Ο Τομανέ πήγε στην Αρόουκα, ο Ουάρντα είναι στην Γκαμπόν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Μαρκόβσκι έχει μείνει μόνος του. Ήδη, βρίσκονται σε συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Η πρώτη μεταγραφική προσθήκη θα είναι ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντιέγκο Λόπες, ο οποίος αναμένεται στην Αιτωλοακαρνανία την Παρασκευή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και  να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό, ως δανεικός από την Μπενφίκα. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές και στο Αγρίνιο περιμένουν πολλά από αυτόν.

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Γκαμπριέλ Σανάμπρια, δεν έχει φύγει ποτέ από τα μεταγραφικά “ραντάρ” της ομάδας. Αρέσει, ωστόσο η περίπτωσή του έχει ιδιομορφίες. Στην ομάδα του, Αρσενάλ Σαραντί, δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θα κάνουν μαζί του – εάν δηλαδή τον αφήσουν ελεύθερο ή όχι – μιας και σίγουρα δεν εθεωρείτο μέχρι πρότινος βασικό στέλεχος.

Ο Ουμπέρτο Γροντόνα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αυτό πάει προς τα πίσω το θέμα του Σανάμπρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ