aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤι λέει ο Ολυμπιακός για το πανό του «θανάτου»

Τι λέει ο Ολυμπιακός για το πανό του «θανάτου»

Κακώς έχει κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός υποστήριξε ο νομικός του σύμβουλος ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτή ξεκαθάρισε πως οι υπεύθυνοι της ομάδας και του γηπέδου ενήργησαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να κατέβει επισημαίνοντας μάλιστα ότι αυτό έγινε χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενό του και πως αυτό ήταν υβριστικό.

«Πήγαμε να κατεβάσουμε το πανό γιατί διέκοψε τον αγώνα ο διαιτητής, χωρίς να ξέρει ούτε εκείνος, ούτε εμείς τι γράφει το πανό. Κανένας δεν γνωρίζει το περιεχόμενο. Ο παρατηρητής, ο διαιτητής, η αστυνομία, ουδείς γράφει στην έκθεσή του το περιεχόμενο του πανό. Και εμείς σήμερα δικαζόμαστε για ένα υβριστικό πανό. Κακώς κατηγορούμαστε. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι το πανό είναι εξυβριστικό. Άρα δεν έπρεπε καν να κληθούμε. Τυπικά είναι αόριστο το κατηγορητήριο. Δεν δεχόμαστε ότι το πανό είναι εξυβριστικό», ανέφερε ο Αργύρης Λίβας. 

«Δεν ξέρω αν ήταν υβριστικό. Τρέξαμε για να κατέβει μήπως και ήταν υβριστικό. Κανένας δεν μας είπε το περιεχόμενο. Διάβασα κάτι στα σάιτ αλλά δεν θυμάμαι», ήταν τα λόγια του υπευθύνου ασφαλείας του Ολυμπιακού που προκάλεσαν την αντίδραση του αθλητικού δικαστή Σπύρου Καποδίστρια.

«Δεν μιλάτε ειλικρινά τώρα. Μεταξύ μας μιλάμε. Δεν έχετε πληροφορηθεί το περιεχόμενο; Δεν μπορούσατε να το ελέγξετε; Να το κατασχέσετε; Διότι εμφανίστηκε ξανά λίγο αργότερα. Τι είναι η κερκίδα των οργανωμένων; Άβατο;».

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού απάντησε πως «έτσι είναι σε όλα τα γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ