aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τι άλλο περιμένει ο Μιλόγεβιτς

Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απασχολεί κατά κύριο λόγο το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Σέρβος προπονητής είναι λόγο ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μετά τη λήξη της σεζόν. Αλλά, ασφαλώς δεν παίζει… μόνος του.

Από την άλλη, ο Μιλόγεβιτς δεν μιλάει μόνο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όπως εκείνοι έχουν και άλλους προπονητές στη λίστα τους, αντίστοιχα και αυτός έχει ανοιχτές τις κεραίες του για άλλες δουλειές που θα ταίριαζαν με τα «θέλω» του.

Γενικά η προοπτική της Ελλάδας δελεάζει τον Μιλόγεβιτς. Ο παλαίμαχος αμυντικός μαθαίνει τις εξελίξεις στη Superleague και κυρίως εστιάζει σε δύο πάγκους: του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Όχι, ο Μιλόγεβιτς δεν έχει μιλήσει με κάποιον από τις δύο ομάδες. Αλλά αν οι συνάδερφοι του (Μπόλονι και Γκαρσία) δεν συνεχίσουν, ξέρει ότι το όνομα του θα συζητηθεί στις διοικήσεις, αφού είναι ένας ελεύθερος προπονητής, με καλό βιογραφικό και με προσιτό κασέ.

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί κάτι άλλο, αλλά σε φιλολογικό επίπεδο το όνομα του Μιλόγεβιτς κυκλοφορεί στη χώρα μας. Και εκείνος περιμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ