aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θρίλερ με Μοντανιέ!

Σασπένς -παρόλο που αρχικά έμοιαζε δεδομένη- έχει αποκτήσει η υπόθεση Μοντανιέ στην ΑΕΚ. Μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του, αναμένεται η απάντηση του Γάλλου σε νέα πρόταση της «Ένωσης».

Είχε, δεν είχε, μετατράπηκε σε «θρίλερ» η πρόσληψη του Φιλίπ Μοντανιέ από την ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι συζητήσεις του Γάλλου με την «Ένωση» δεν κατέληξαν στη συμφωνία που έμοιαζε σχεδόν δεδομένη όταν έφτασε στην Ελλάδα.

Είναι ενδεικτικό, εξάλλου, των σκληρών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές το γεγονός πως αυτές ξεκίνησαν από το πρωί και μέχρι το απόγευμα διακόπηκαν δυο φορές.

Πριν αποχωρήσει ωστόσο για δεύτερη φορά από τα γραφεία της «Ένωσης», ο Μοντανιέ είχε στα χέρια του μια νέα πρόταση από την πλευρά της. Και η απάντησή του επ’ αυτής θα κρίνει και το οριστικό αποτέλεσμα.

Αφού ζήτησε λοιπόν λίγο χρόνο για να τη μελετήσει στο ξενοδοχείο μαζί με τους συνεργάτες του, στη συνέχεια θα δώσει την απάντησή του και θα φανεί αν το σίριαλ θα έχει αίσιο τέλος ή θα υπάρξει ανατροπή στα προπονητικά πλάνα της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ