aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θλάση ο Κουρμπέλης, αποχώρησε από την Εθνική

Ο 25χρονος μέσος αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του χθεσινού αγώνα με την Ουγγαρία για λόγους τακτικής από τον Σκίμπε, στη συνέχεια ωστόσο άρχισε να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Το ιατρικό τιμ της Εθνικής ομάδας διαπίστωσε ότι ο Κουρμπέλης έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα φυσικά να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει για το Τάμπερε ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία την προσεχή Δευτέρα (15/10), αποχωρώντας από τη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή πονοκεφαλιάζει και τον Γιώργο Δώνη, καθώς μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του (ο βαθμός της θλάσης) και το διάστημα που θα λείψει. Όλα αυτά ενώ περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, με Πανιώνιο (20/10 εντός) και ΠΑΟΚ (28/10, εκτός).

Από εκεί και πέρα πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής για τον αγώνα με τους Φινλανδούς. Η «γαλανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει για το Τάμπερε την Κυριακή (14/10) στις 11:00 και θα επιστρέψει την Τρίτη (16/10, 11:00). Σήμερα οι διεθνείς έχουν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 22:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ