aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘλάση ο Κουλιμπαλί, αλλαγές ο Ουζουνίδης

Θλάση ο Κουλιμπαλί, αλλαγές ο Ουζουνίδης

Με ακόμη ένα πρόβλημα θα παραταχθεί στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός. Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί (φωτό) ταλαιπωρείται από θλάση α’ βαθμού και δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το μεθαυριανό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Κάτι που σημαίνει πως ο Γιόχανσον είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ.

Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια ότι η αθηναϊκή ομάδα στηρίζεται το τελευταίο διάστημα σε ένα βασικό κορμό και οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν συνηθίζονται. Ωστόσο, η καταπόνηση ορισμένων παικτών και οι αναγκαστικές απουσίες των Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί, αναγκάζουν τον Ελλαδίτη προπονητή να προχωρήσει σε ροτέισον στο δύσκολο μεθαυριανό ματς.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε ενδεκάδα που θα έχει 3 ή 4 αλλαγές σε σχέση με αυτή του ντέρμπι με την ΑΕΚ (οι ίδιοι αγωνίστηκαν και με τον Ολυμπιακό). Οι παίκτες που διεκδικούν θέση είναι οι Μουνιέ, Άλτμαν, Καμπέθας, Γιόχανσον και Ινσούα. Όσο για τον Τσάβες, θα είναι πιθανότατα στην αποστολή και ίσως πάρει χρόνο ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ