aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘλάση δεύτερου βαθμού ο Τσιγκρίνσκι, μένει εκτός για τουλάχιστον ενάμιση μήνα

Θλάση δεύτερου βαθμού ο Τσιγκρίνσκι, μένει εκτός για τουλάχιστον ενάμιση μήνα

Για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (20/02, 19:30) στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε στον δεξιό τετρακέφαλο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε με τα σημερινά (20/02) αποτελέσματα ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, θέτοντας τον εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Ετσι, μετά από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη διαθέσιμοι για το κέντρο της άμυνας μένουν οι Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Λάτσι και Χνίντ.

Ετσι, τα προβλήματα τραυματισμών για την ΑΕΚ συνεχίζονται καθώς μετά τους Αντρέ Σιμόες, Μιχάλη Μπακάκη, Θεοδόση Μαχαίρα, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστα Γαλανόπουλο ο Ανδαλουσιάνος της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ