aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘεοδωρίδης σε Ρομαό: «Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα»

Θεοδωρίδης σε Ρομαό: «Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα»

Τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια της διοίκησης να εξηγήσει στους παίκτες πως αν δεν αλλάξουν θα έχουν πρόβλημα εκείνοι στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους, ξεκίνησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ως εκπρόσωπος της διοίκησης είχε τετ-α-τετ με τον Αλεξί Ρομαό, τον οποίο και αποθέωσε, και στη συνέχεια τόνισε πως πρέπει όλοι οι «ερυθρόλευκοι» να αλλάξουν μυαλά, και από εδώ και στο εξής να κερδίζουν όλους τους αγώνες.

«Εγώ θέλω άνδρες μέσα στην ομάδα. Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα. Να φοράνε τη φανέλα και να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Εγώ παίρνω το μέρος σας και σκίζομαι για σας, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Με τέτοια νοοτροπία μπορεί να χάσουμε κι από τη χειρότερη ομάδα. Τους είδατε και τους αντιπάλους μας ποιοι είναι. Με το που πάνε να ξεφύγουν, χάνουν», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ