aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλουν Αραούχο και Λιβάγια στη Λας Πάλμας

Θέλουν Αραούχο και Λιβάγια στη Λας Πάλμας

Τυπικό είναι το θέμα της παραμονής του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα η «Ένωση» θα επιχειρήσει να κρατήσει και τον Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, στην Ισπανία ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως θα ήθελε οι δύο άσοι που ξεχώρισαν στα «κιτρινόμαυρα» να αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας του την επόμενη σεζόν.

«Η πρόθεση είναι ο Αραούχο κι ο Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί. Επιπλέον, έρχονται από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα δούμε εάν με τον Λιβάγια θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, η οποία εκπνέει στις 15 Ιουνίου», ανέφερε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ στο «UD Radio».

Όπως δήλωσε και ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα μέχρι τις 15 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν παραμονής του Κροάτη, κάτι που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ