aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλει τον Ονουόχα για την άμυνα ο Ολυμπιακός

Θέλει τον Ονουόχα για την άμυνα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναζητά ενίσχυση στην άμυνά του σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας, οι ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή της ΚΠΡ, Νεντούμ Ονουόχα. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Σάντερλαντ, Σέλτικ.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail, υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 30χρονο Άγγλο αμυντικό.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ονουόχα έχει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του (σ.σ. εκπνέει το 2018) που του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την ΚΠΡ ως ελεύθερος.

Να σημειώσουμε πως ο Ονουχά μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας, ενώ φέτος έχει «γράψει» 29 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ με την ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Ονουόχα ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2004 έως το 2012, ενώ τη σεζόν 2010-2011 είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Σάντερλαντ. Από το 2012 κι έκτοτε αγωνίζεται στην ΚΠΡ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ