aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλει τον Καντεβερέ, τής στέλνουν τον Μπογκοντά

Θέλει τον Καντεβερέ, τής στέλνουν τον Μπογκοντά

Ο 22χρονος διεθνής στράικερ από την Ζιμπάμπουε, Τίνο Καντεβέρε (φωτό) βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ. Ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, ο οποίος αγωνίζεται στην Τζουργκάρντεν έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωση του ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητη.

Για το Καντεβέρε, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, υπάρχει ενδιαφέρον και από το MLS, αλλά και ομάδες του ολλανδικού και γερμανικού πρωταθλήματος. Ο νεαρός φορ πραγματοποιεί μέχρι στιγμής την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έχοντας σκοράρει στη σουηδική Όλσβενσκαν οχτώ γκολ σε 12 ματς.

Η συγκεκριμένη επίδοση μάλιστα τον φέρνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του α΄ γύρου. «Αγκάθι» αποτελεί το γεγονός πως η Τζουργκάρντεν δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από €2.500.000, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει το Δεκέμβριο του 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάιο, σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στη Σίριους και έγινε ο πρώτος παίκτης της Τζουργκάρντεν που σημειώνει ανάλογο ρεκόρ έπειτα από 40 χρόνια!

Από εκεί και πέρα, ρεπορτάζ της Marca εμπλέκει την ΑΕΚ με τον Τεό Μπογκοντά, Βέλγο μεσοεπιθετικό ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Οι Ισπανοί τονίζουν πως Θέλτα και Μπογκοντά έχουν συμφωνήσει να μην συνεχίσουν μαζί. Στα 22 του χρόνια, ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός προέρχεται από σεζόν με 19 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Μπογκοντά είχε δανεισμούς σε Τραμπζονσπόρ και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Σύμφωμα με την Marca ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η ΑΕΚ και τουλάχιστον δύο ομάδες από τη Β’ Κατηγορία της Γερμανίας. Η Marca εκτιμά ότι η Θέλτα θα ζητήσει τουλάχιστον €2.000.000 για την πώληση του και ενώ επισημαίνει ότι ο σύλλογος θα ήθελε το μέλλον του ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίσει πριν από τις 9 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ