aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΘέλει πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Σατσιάς

Θέλει πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Σατσιάς

Η Σπάρτη κινείται για την απόκτηση του Σουηδού με καταγωγή από το Κόσοβο επιθετικού, Βαλμίρ Μπερίσα, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 πέρασε από τον Παναθηναϊκό.

Οι σχέσεις της Σπάρτης με τον Παναθηναϊκό είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Προ ημερών, άλλωστε, το «τριφύλλι» δάνεισε στην ομάδα της Λακωνίας τον Κωνσταντίνο Βαλμά και Γιώργο Αγγελόπουλο. Τώρα η ομάδα της Football League κινείται για την απόκτηση ενός πρώην πράσινου, του Βαλμίρ Μπερίσα!

Ο 23χρονος πέρασε από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-2015, καταγράφοντας όλη κι όλη μία 10λεπτη συμμετοχή, σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για τη Super League. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1996, ο Μπερίσα, που έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Σουηδίας Κ19, έπαιζε μέχρι πρότινος στην Fjölnir Reykjavík της Ισλανδίας.

Άρχισε την καριέρα του από τη σουηδική Χάλμσταντ, ενώ ακολούθησε η Κ19 της Ρόμα, ο Παναθηναϊκός, η ολλανδική Cambuur-Leeuwarden και η νορβηγική Aalesunds. Ο Μπερίσα έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σπάρτη και καλείται να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από τέσσερα χρόνια.

H Σπάρτη, που δείχνει να ξεπερνά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και προ ημερών ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουμάρ Τουρέ, 20χρονου χαφ από τη Γουϊνέα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους. Σπουδαία κίνηση και ο δανεισμός του 23χρονου Γάλλου μέσου Κορεντίν Τιράρ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γκρενόμπλ που πάει για άνοδο στο Σαμπιονά. Φέτος μάλιστα κατέγραψε πέντε συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα στη Ligue 2 και την Κυριακή (3/2) ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη (1-0) στη Σπάρτη απέναντι στον Αιγινιακό.

Η ομάδα της Λακωνίας βρίσκεται στην 13η θέση της Football League, έχοντας 14 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ