aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει Νίνη ο Ερυθρός Αστέρας

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης! Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θα απασχολήσει τους πρωταθλητές Σερβίας τον προσεχή Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος μέσος ανήκει στη βελγική Σαρλερουά, ενώ τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 12 συμμετοχές, σκοράροντας δύο φορές. Πάντως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 και για την ώρα οι Βέλγοι δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν ως ελεύθερο.

Αντίθετα, θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο εάν οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα προσφέρουν χρήματα για την απόκτησή του. Μέχρι σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί το πόσο που επιθυμούν.

Ο Νίνης βρίσκεται στη Σαρλερουά απ’ την περσινή σεζόν (2015/16), όταν και αποχώρησε απ’ τον Παναθηναϊκό, ύστερα απ’ την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι, αναζητόντας το καλύτερο δυνατό για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ