aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θέλει να πάρει τον Κάστανο στην Ελλάδα με “χαλάστρα” στην Πεσκάρα»

«Θέλει να πάρει τον Κάστανο στην Ελλάδα με “χαλάστρα” στην Πεσκάρα»

Στα «δίχτυα» της ΑΕΚ Αθηνών βρίσκεται ο Γρηγόρης Κάστανος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttopescaracalcio.com, που ασχολείται κυρίως με ειδήσεις που αφορούν την Πεσκάρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Πεσκάρα κινδυνεύει να χάσει τον Κάστανο από την ελληνική ομάδα, η οποία επέδειξε ενδιαφέρον για τον Κύπριο μεσοεπιθετικό.

Γιουβέντους και Πεσκάρα είχαν συμφωνήσει για μετεγγραφή του 22χρονου ποδοσφαιριστή με τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου να έχει υψηλό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του, αλλά και δικαίωμα να τον αγοράσει πίσω εάν το επιθυμήσει με συγκεκριμένο ποσό. Η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι πιθανό να ακυρωθεί. Στη λήξασα σεζόν ο Κάστανος έπαιξε ως δανεικός από τη Γιουβέντους στην Πεσκάρα καταγράφοντας 24 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Κινδυνεύει να χάσει τον Κάστανο από τη Γιουβέντους. Η μετεγγραφή ήταν “κλειστή” πριν από λίγες βδομάδες, αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα και είναι πιθανό να ακυρωθεί, καθώς η ΑΕΚ Αθηνών που θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ θέλει τον Κύπριο μέσο».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ