aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλει να κάνει μόνο δικό του τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Θέλει να κάνει μόνο δικό του τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Στόχο να αποκτήσει και το 35% του Μπεργκ που κατέχει το Αμβούργο, έχει βάλει ο Παναθηναϊκός και για αυτό έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την γερμανική ομάδα.

Το 2013 οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Μπεργκ από το Αμβούργο, με τη γερμανική ομάδα να διατηρεί ένα ποσοστό της τάξης του 35%, ενώ ο Σουηδός επιθετικός κράτησε στην κατοχή του το 12,5 %.

Στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση για ανανέωση στον Σουηδό επιθετικό και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση, σύμφωνα με το «Goal», να αποκτήσουν και το υπόλοιπο των μετοχών του παίκτη.

Μάλιστα, έχουν κάνει μια πρώτη επαφή με το Αμβούργο, με απώτερο σκοπό να αποκτήσουν αυτό το ποσοστό, ώστε να έχουν μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη για τον παίκτη.

Εκείνο πάντως που μπορεί να κάνει τη γερμανική ομάδα να το συζητήσει, είναι το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν έχουν διάθεση να πουλήσουν τον παίκτη, παρά μόνο αν έρθει πρόταση που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να απορριφθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ