aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει να κάνει επανάσταση!

Το παιχνίδι κόντρα στο υπερηχητικό Βέλγιο διεξάγεται ανήμερα της εθνικής εορτής για την Ελλάδα, όποτε το ζητούμενο είναι η επανάσταση! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται (και μάλιστα εκτός έδρας) να «φρενάρει» έναν αντίπαλο που έχει να επιδείξει τέσσερα στα τέσσερα στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ με συντελεστή τερμάτων 21-1.

Σκοράρει δηλαδή κάτι παραπάνω από 5 γκολ κατά μέσο όρο. Μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι και αήττητοι σε επίσημα παιχνίδια στο κάστρο τους, στο «Κινγκ Μποντουέν», από τον Σεπτέμβριο του 2010. Ολα αυτά καταδεικνύουν πόσο υψηλό είναι το αποψινό εμπόδιο για την Ελλάδα, παρότι οι Βέλγοι δεν έχουν ετοιμοπόλεμους τους δύο παίκτες με τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία (Αζάρ, Ντε Μπρόινε).

Τι θα αντιπαρατάξει ο Μίχαελ Σκίμπε στην προσπάθεια της ομάδας να διατηρήσει το δικό της αήττητο στην τρέχουσα προκριματική φάση (3 νίκες, 1 ισοπαλία); Ο Γερμανός δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις προπονήσεις, αλλά τα ερωτηματικά μάλλον αφορούν δύο θέσεις εφόσον επιμείνει στην πεπατημένη του 4-2-3-1.

Αν δηλαδή θα προτιμηθεί πάλι για αριστερό «φτερό» ο Σταφυλίδης όπως με τη Βοσνία για να είναι πιο σφιχτή η ομάδα και αν ο Ζέκα θα «σπάσει» κατευθείαν το ντουέτο των αμυντικών μέσων Σάμαρη και Μανιάτη. Από κει και πέρα σε περίπτωση τριάδας στην άμυνα ο Τζαβέλλας από μπακ θα γίνει τρίτο στόπερ και ο Σταφυλλίδης θα αναλάβει μπακ χαφ. Σημειώνεται ότι οι Ελληνες φίλαθλοι (κατά 80% ομογενείς) έχουν εξαντλήσει προ μηνός τα 2.410 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΕΠΟ για το παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ