aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην Ιστορία του έχει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου αγώνα στο Κράσνονταρ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σε θέση να ανατρέψει την ήττα με 2-1 που γνώρισε στην Ρωσία, αρκεί απόψε (22:00) οι παίκτες του Φερέιρα να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Τη θέληση των παικτών του για πρόκριση, αλλά και την προετοιμασία που έγινε για τον στόχο αυτό μνημόνευσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα, έδωσε τον χαρακτήρα του φαβορί στη ρωσική Κράσνονταρ από την άποψη της δυνατότητας απόκτησης ακριβών ποδοσφαιριστών, αλλά έχρισε τη δική του ομάδα φαβορί λόγω της πρόκλησης και θέλησης των παικτών του για τη νίκη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε. Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει το τεχνικό επιτελείο, πέραν των υπόλοιπων απόντων όπως ο μακροχρόνια απών Μίσιτς, οι μη δηλωθέντες Μάτος και Ζαμπά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη και Τσόλακ. Σχετικά με το πιθανό αρχικό σχήμα στο παιχνίδι, αυτό αναμένεται να συγκροτηθεί από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Πέλκα και Τσόλακ.

Εξάλλου, αναχώρησε χθες το πρωί για την πατρίδα του, τη Βραζιλία, ο επιθετικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε με την άδεια του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του στη Φλουμινένσε. Αυτή η μετακίνηση, εφόσον ολοκληρωθεί, θα γίνει είτε με δανεισμό, είτε με ελεύθερη μετεγγραφή.

ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Στους άλλους σημερινούς επαναληπτικούς αγώνες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλτσμπουργκ θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει την πρόκριση απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ της δίνει προβάδισμα, είναι ποιοτικότερη ομάδα και παίζοντας στην έδρα της είναι το φαβορί. Μίντιλαντ και Σλάβια Πράγας έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία και όλα είναι ανοιχτά.

Το σημερινό πρόγραμμα (22:00)

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ (1-2)

Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1)

Μίντιλαντ – Σλάβια Πράγας (0-0)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ