aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλει «κόφτη», στόπερ και υπό προϋποθέσεις έναν στράικερ

Θέλει «κόφτη», στόπερ και υπό προϋποθέσεις έναν στράικερ

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει το ίδιο (σχεδόν) ρόστερ με πέρυσι, η αλλαγή προπονητή δημιούργησε κάποια νέα δεδομένα και έτσι ομάδα και προπονητής θέλουν χρόνο να γνωριστούν καλύτερα. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και πολύ περισσότερο στα φιλικά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, ανοικτό παραμένει και το κεφάλαιο περαιτέρω ενίσχυση και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προετοιμάζουν ήδη το έδαφος. Για να ακριβολογούμε, δύο μετεγγραφές θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα, λίγο πριν από τους αγώνες με την Ολιμπίκ Ντονέτσκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλεξάνσταρ Στανόγεβιτς και ο Λούμπος Μίχελ, προτού αναχωρήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την Ολλανδία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν πως οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός χαφ και ενός κεντρικού αμυντικού.  Ο Σέρβος προπονητής φέρεται να ζήτησε έναν υψηλόσωμο χαφ, ο οποίος θα συμμετέχει στην αμυντική λειτουργία και το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του. Μάλιστα, εκείνο που αποφασίστηκε είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα προέρχεται από την ισπανική ή την ιταλική αγορά. Αυτό προκύπτει από την προεργασία που έχει κάνει ο Μίχελ.

Για τον στόπερ, τώρα, ο 44χρονος τεχνικός ζήτησε έναν ελεύθερο ή δανεικό παίκτη, ώστε να είναι χαμηλότερο το κόστος και να μην επιβαρυνθεί ο σύλλογος. Ο κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, θα είναι ένας δυναμικός παίκτης, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της «ασπρόμαυρης» άμυνας. Όσον αφορά τώρα τον σέντερ φορ, θα γίνει κίνηση μόνο αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, σε συνδυασμό με μία πιθανή αποχώρηση επιθετικού από το υπάρχον ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ