aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει Φλέτσερ ο Παναθηναϊκός!

Λόγω των περιορισμών στις μεταγραφές, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει πως η απόκτηση του ενός ξένου παίκτη που έχει δικαίωμα να πάρει η ομάδα θα γίνει για τη θέση του σέντερ φορ.

O 31χρονος διεθνής Σκωτσέζος επιθετικός, Στίβεν Φλέτσερ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα, με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού να βρίσκεται στην Αγγλία για τον παίκτη.

Ο Φλέτσερ ανήκει στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ της Championship, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Γουλβς, Μπέρνλι και Χιμπέρνιαν.

Η υπόθεση του Σκωτσέζου επιθετικού ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι για τον Παναθηναϊκό. Η Σέφιλντ δεν είναι αρνητική να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή δίχως αποζημίωση (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει το 2020), όμως οι «πράσινοι» θα πρέπει να τα βρουν με τους Άγγλου για την κάλυψη του συμβολαίου του.

Όσο για την πορεία του τα δύο τελευταία χρόνια ο Φλέτσερ ξεκίνησε πολύ καλά στην Σέφιλντ, όμως ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός για το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν καταφέρνοντας παρόλα αυτά να «γράψει» από το 2016 μέχρι σήμερα 61 συμμετοχές και 14 γκολ με την ομάδα τoυ στην Championship.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ