aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλει Φλαμένγκο ο Ραφίνια, ενδιαφέρον από Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας

Θέλει Φλαμένγκο ο Ραφίνια, ενδιαφέρον από Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας

Επικοινωνία με την Φλαμένγκο είχαν οι ατζέντηδες του Ραφίνια λίγο μετά την επίσημη αποδέσμευση του 35χρονου δεξιού μπακ από τον Ολυμπιακό. Στο ραντάρ των Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας ο Βραζιλιάνος.

Στη Βραζιλία θα συνεχίσει, όπως όλα συνηγορούν, την καριέρα του ο Ραφίνια τη στιγμή που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ο άλλοτε μπακ της Μπάγερν και της Σάλκε σύμφωνα με όσα γράφονται στην πατρίδα του επιχείρησε μέσω των εκπροσώπων του να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Φλαμένγκο ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο έχει τον πρώτο λόγο στις προτιμήσεις του.

Οι οπαδοί των «Rubro-Negro» ζητούν επιτακτικά την επιστροφή του Ραφίνια στην ομάδα τους, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον έμπειρο άσο φημολογείται ενδιαφέρον και από τις Παλμέιρας, Κοριτίμπα και Ατλέτικο Μινέιρο με τους βραζιλιάνικους συλλόγους να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ