aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θα ζητήσει τιμωρία ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την ΑΕΚ ώστε να επιβληθεί η πρέπουσα τιμωρία για τα  επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Βόλου.

Ο χθεσινός τελικός Κυπέλλου σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Μάρτυρες των επεισοδίων ήταν και στον Ολυμπιακό με τους ανθρώπους των πρωταθλητών να είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα έκτροπα να περάσουν χωρίς την σωστή τιμωρία.

Ειδικά από την στιγμή που στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε διαμάχη με το ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παρέμβει τόσο για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ όσο και γι αυτά με τον Πλατανιά, οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν τις δικές τους κινήσεις ώστε τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν χθες να μην μείνουν χωρίς τιμωρία.

Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν να μάθουν τις εκθέσεις των αρμοδίων, δηλαδή, παρατηρητών και αστυνομίας για το τι έχουν γράψει για να δουν στη συνέχεια πως θα κινηθούν. Στο Λιμάνι θεωρούν ότι τόσο τα βίντεο όσο και οι φωτογραφίες είναι ξεκάθαρες αποδείξεις για τα όσα έζησε χθες ο Βόλος και θα ζητήσουν την πρέπουσα τιμωρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ