aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θα υπογράψει κατά 99% στον Ολυμπιακό ο Μπεργκ»!

«Θα υπογράψει κατά 99% στον Ολυμπιακό ο Μπεργκ»!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ, με τις δύο πλευρές να έχουν μία τελευταία κρίσιμη συζήτηση την Πέμπτη. Από τις αρχές της εβδομάδας σας είχαμε ενημερώσει πως αν δεν προκύψει κάποια άλλη πρόταση στο… 90’ στον Σουηδό επιθετικό, εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως δύο στενά πρόσωπα του περιβάλλοντος του διεθνούς στράικερ εκφράζουν τη βεβαιότητα πως θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο παίκτης. «Κατά 99% θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», είναι η σχετική άποψη που εκφράζεται και ο Μπεργκ ετοιμάζεται να απαντήσει θετικά.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 33χρονος άσος, αυτό ξεκινάει από το 1 εκατ. ευρώ και με τα μπόνους (συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση πρωταθλήματος, καλή πορεία στο Europa League, συμμετοχές και γκολ) θα φτάσει κοντά στα «θέλω» του παίκτη. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός δίνει αυτά που ζητάει ο παίκτης, αλλά με κίνητρα και πρέπει να αποδώσει για να κερδίσει τα χρήματα που αξιώνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ