aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θα ΠΑΣ και για… Champions League;

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε! Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στα τρίποντα (2-0 τη Βέροια), ανέβηκε προς το παρόν μόνος του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δεν μπορεί κανείς να του απαγορεύσει να «λιγουρεύεται» την -δεύτερη σερί- ευρωπαϊκή του συμμετοχή!

Ο Κόντε άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, πετυχαίνοντας το έκτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα (δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ), για να έρθει ο Κοζορώνης στο 90’+2’ να βάλει… ταφόπλακα στις λιγοστές ελπίδες που είχε η Βέροια εκείνη τη στιγμή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι καθώς ο Καπετάνος κουτούλησε τον Μιχαήλ στο 59’ και αποβλήθηκε σωστά!

ΠΑΣ Γιαννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (65’ Ακόστα), Ζάιρο (87’ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε (80’ Μαμπουλού).

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Καρανίκας, Βιδάλ.

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82’ Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σαρπόνγκ, Σισίνιο, Καπετάνος.

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μελίσσης, Ναβαλόφσκι, Λινάρδος, Μεληκιώτης.

Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ