aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Θα πάμε για τη νίκη στην Αυστρία»

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιβαδειά και πλέον στην ομάδα κοιτάνε το ματς της Πέμπτης στη Βιένη, με αντίπαλο την Αούστρια, όπου εκεί η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα παίξει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία), τα οποία της δίνουν την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Ροντρίγκο Γκάλο ανέφερε για την πρωτιά στο πρωτάθλημα και το ματς στην Αυστρία: «Θέλαμε τη νίκη, για να μείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία. Από σήμερα κοιτάμε την Ευρώπη και σκοπός μας είναι να πάρουμε την πρόκριση. Η νίκη αυτή μας αυξάνει την ψυχολογία. Στην Αυστρία θα πάμε για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από εκεί και πέρα ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον Λαμπρόπουλο που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά και τραυματίας. Ο Τσόσιτς είναι πιθανό να προλάβει, αν και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ξανά η τριάδα Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη, που λειτούργησε άψογα στη Λιβαδειά. Ο Τσιντώτας αναμένεται να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια από τη στιγμή που ο Ανέστης φαίνεται να μην υπολογίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ