aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο Ελλάδα«Θα καταρρεύσει το οικοδόμημα σε ελάχιστους μήνες»

«Θα καταρρεύσει το οικοδόμημα σε ελάχιστους μήνες»

Ο κίνδυνος του Grexit πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την άκαρπη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA.

Ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρος Γιαννίκος, μίλησε στο «Ε» για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Σύμφωνα με τους κανονισμούς κάτι που βρίσκεται στην αποκλειστική σφαίρα εξουσίας μιας ομοσπονδίας, της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού θεσμού, έχει έρθει και έχει αφαιρεθεί με μια υπουργική απόφαση. Αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει αντικείμενο μιας διαπραγμάτευσης», δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν βλέπει να υπάρχει μια μέση λύση, απάντησε: «Δεν βλέπω κάποια πιθανότητα να βρεθεί μια μέση λύση γιατί δεν υπάρχει. Είτε αρχίζει το κύπελλο, είτε δεν αρχίζει».

Τέλος, για την περίπτωση του Grexit, είπε: «Θα καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα μέσα σε ελάχιστους μήνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ