aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤεστ για τον Λάζαρο σήμερα το φιλικό με την Κ19 στον Ολυμπιακό

Τεστ για τον Λάζαρο σήμερα το φιλικό με την Κ19 στον Ολυμπιακό

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι για τον Πέδρο Μαρτίνς το σημερινό φιλικό παιχνίδι της πρώτης ομάδας με την Κ19 στον Ολυμπιακό.

Ο Χριστοδουλόπουλος από ιατρικής άποψης είναι έτοιμος. Έχει αρχίσει να γυμνάζεται πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες και σήμερα θα μπορέσει να δείξει στον προπονητή της ομάδας ότι πρέπει να τον συμπεριλάβει σε μια από τις αποστολές για τα επόμενα παιχνίδια.

Η οριστική απόφαση για το φιλικό λήφθηκε χθες με τον Μαρτίνς να πείθεται ότι θα μπορέσει να δώσει ρυθμό σε παίκτες που δεν έχουν και να δοκιμάσει άλλους που έρχονται από τραυματισμό.

Σήμερα θα παίξουν οι Αλέν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μπα, Γκασπάρ, Μπενζιά, Μπρούνο, Ξενιτίδης, Ρατζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο και ο Χριστοδουλόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ