aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤερματίζει τη συνεργασία του με τον Φραντζέσκο

Τερματίζει τη συνεργασία του με τον Φραντζέσκο

Χωρίζουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Φραντζέσκο γιατί ο Έλληνας τεχνικός δεν σκοπεύει να δεχθεί την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα για να αναλάβει αντί της Κ20 την Κ17. Ο Νίκος Νταμπίζας πρότεινε στον Κώστα Φραντζέσκο να «υποβαθμιστεί» από την Κ20 στην Κ17 προκειμένου ο τεχνικός της δεύτερης να αναλάβει την πρώτη. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει δεκτό από την πλευρά του Έλληνα προπονητή και έτσι δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Φραντζέσκος ήταν αυτός που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οδήγησε την Κ20 στο να φτάσει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο τελικώς κατέληξε στα χέρια της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Κ17, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, οδήγησε την αντίστοιχη ομάδα του τριφυλλιού στον τελικό του πρωταθλήματος όπου έχασε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι από τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ