aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος ο Τσιγκρίνσκι από την ΑΕΚ Αθηνών

Τέλος ο Τσιγκρίνσκι από την ΑΕΚ Αθηνών

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην καριέρα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Ουκρανός με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού της «Ένωσης» (και παρόλο που θεωρείτο πιθανό να μείνει έχοντας ειδικό ρόλο), αποφασίστηκε τελικά οι δυο πλευρές να μη συνεχίσουν μαζί.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν στη συνέχεια την αποχώρηση του (καθοριστικού τα προηγούμενα χρόνια) στόπερ, αποχαιρετώντας τον με θερμό τρόπο και με την ευχή να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτόν.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου.

Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ