aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλος ο Ρομαό από τον Ολυμπιακό!

Ο Αλεξί Ρομαό δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό φέρεται να του γνωστοποιήθηκε να βρει ομάδα, ενώ του έχει κατατεθεί και πρόταση μείωσης αποδοχών.

Ο Αλεξί Ρομαό είχε την Παρασκευή τετ α τετ με τον Φρανσουά Μοντεστό και τότε άρχισε να φημολογείται το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Το χθεσινό ματς με την Γκενκ (ήττα του Ολυμπιακού με 4-0) θα έδειχνε πολλά για το μέλλον του Αφρικανού άσου στο λιμάνι και η μη χρησιμοποίηση του από τον Πέδρο Μαρτίνς έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ήδη πρόταση μείωσης αποδοχών (λαμβάνει περίπου 600.000 ευρώ) στον Τογκολέζο άσο διότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του και δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ερυθρόλευκου τεχνικού όπως διαρρέεται.

Όπως αναφέρει η Sportday γνωστοποιήθηκε στον Ρομαό πως δεν υπολογίζεται και καλό είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από τον Πειραιά αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 (ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και έχει οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα).

Άλλωστε, το φιλικό παιχνίδι με την Γκενκ έδειξε τις προθέσεις του Μαρτίνς για τον Ρομαό, ο οποίος δεν έχει εμπλακεί σε κανένα μεταγραφικό σενάριο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ