aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλος ο Μιγκέλ Άλμπα στη Βέροια!

Στις 7 Ιουλίου η Βέροια ανακοίνωσε την μετεγγραφή του Μιγκέλ Άλμπα και έπειτα από μόλις 16 ημέρες (!) ο Αργεντινός παίκτης αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες του Marca-SL.gr, παρελθόν για τη «βασίλισσα του βορρά»!

Υπενθυμίζουμε πως ο Άλμπα είχε επιτυχημένο πέρασμα για ένα πεντάμηνο περίπου από την Πάφος FC στην περσινή σεζόν και κάποιες από τις ομάδες της Κύπρου, γυρόφερναν για την απόκτησή του, όμως ποτέ δεν συνέχισε την καριέρα του στο νησί.

Δεν πρόλαβε, λοιπόν, να επιστρέψει καλά – καλά στη βάση της από τα Τρία Πέντε Πηγάδια η αποστολή της Βέροιας, και ο Μιγκέλ Άλμπα αποχώρησε από την ομάδα και την πόλη ακολουθώντας το δρόμο της επιστροφής για την χώρα του. Πώς και γιατί…; Σκαλίζοντας την υπόθεση του 27χρονου (new entry) Αργεντινού παίκτη εκείνο που προκύπτει (από επίσημα χείλη) είναι πως το exit έχει να κάνει με σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Την ίδια στιγμή πάντως κυκλοφορούν και εκείνες οι κακές γλώσσες στη Βέροια που υποστηρίζουν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν ήταν και τόσο πολύ ενθουσιασμένος από τα «ήθη και έθιμα» στην μακεδονική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ουσία είναι πως υπάρχει ένα διαζύγιο εξπρές μεταξύ των δύο πλευρών λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την έναρξη της συνεργασίας τους. Συμβαίνουν κι αυτά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ