aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος ο Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ – Συνεχίζει στην Αίγυπτο

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ – Συνεχίζει στην Αίγυπτο

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου και έτσι η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο λαμβάνει τέλος!

Τα λόγια του πράξη έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος! Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ που είχε αποκαλύψει με το… καλημέρα τις προθέσεις του, κατάφερε τελικά να «τελειώσει» τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τον ρόλο του αρχιδιαιτητή.
Όπως έγινε γνωστό, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον Άγγλο, δίνοντας του τον ρόλο του αρχιδιαιτητή.

Τι σημαίνει αυτό πιο πρακτικά; Η πορεία του Άγγλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο τελειώνει κάπου εδώ οριστικά, κάτι που αναμενόταν έτσι και αλλιώς με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα, με τον Τάκη Μπαλτάκο να τον «τελειώνει» από την ΕΠΟ/ΚΕΔ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου γνωστοποίησε τη μεγάλη εξέλιξη μέσα από τα social media. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάτενμπεργκ έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ