aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος και επίσημα οι Βάργκας-Κολοβέτσιος από την ΑΕΚ

Τέλος και επίσημα οι Βάργκας-Κολοβέτσιος από την ΑΕΚ

Ο Βάργκας αγωνίστηκε δύο σεζόν στην «Ένωση» μετρώντας 55 συμμετοχές, 14 γκολ και 15 ασίστ. Μάλιστα την πρώτη του χρονιά είχε πετύχει τα γκολ της νίκης στα τρία ντέρμπι του ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ είχε και τις δύο ασίστ στα γκολ του τελικού Κυπέλλου απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Κολοβέτσιος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για μία τριετία αρχίζοντας από τη Β’ Εθνική. Συνολικά κατέγραψε 93 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη λύση της συνεργασίας της με τους Κολοβέτσιο – Βάργκας: ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ρόναλντ Βάργκας, οι οποίοι επικοινώνησαν πριν από λίγο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ως εκ τούτου και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Eυχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα έχουν πάντα το σεβασμό και την αγάπη μας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνουν για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ