aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος από τον Παναθηναϊκό ο Στιλ: «Υπόδειγμα επαγγελματία και θετική παρουσία»

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Στιλ: «Υπόδειγμα επαγγελματία και θετική παρουσία»

Τη λύση της συνεργασίας με τον Λουκ Στιλ ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στεκόμενη στην άκρως επαγγελματική και θετική παρουσία του Άγγλου στην ομάδα. Παράλληλα, η πράσινη ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τριφυλλιού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λουκ Στιλ. Ο Λουκ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2014 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας στις 24 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε συνολικά 98 φορές με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις. Υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία και θετική παρουσία για όλους μέσα στην ομάδα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Επιπλέον τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο λόγος για τους Αγγελόπουλο, Μίγγο και Βαλμά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Εργοτέλη και των Θοδωρή Μίγγου, Κώστα Βαλμά στην Καλλιθέα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ