aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος από τον Απόλλωνα οι Μάατσι και άλλοι τέσσερις!

Τέλος από τον Απόλλωνα οι Μάατσι και άλλοι τέσσερις!

Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport-fm.gr, ενημερώθηκαν σήμερα οι πρώτοι πέντε παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν. Πρόκειται για τους Νασίρ Μάατσι, Μπαρτλομέι Μπαμπιάρζ, Μιχάλη Ζαρόπουλο, Βασίλλη Βαλλιάνο και Ντάρεν Μάατσεν. 

Σε σύσκεψη που είχαν σήμερα η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Παράσχο, ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας τους ενημέρωσε για τους πέντε παραπάνω παίκτες που δεν επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που αναμένεται να αποχωρήσουν καθώς θα ακολουθήσουν τουλάχιστον δύο ακόμη.

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, ο Μάατσι αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα, ενώ ο Μάατσεν (που είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι θα αποχωρήσει) μέτρησε 7 ματς. Από τρεις συμμετοχές έγραψαν οι Μπαμπιάρζ και Βαλλιάνος, ενώ ο Ζαρόπουλος ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ