aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤελική βαθμολογία: Πρωταθλητής με +18 ο Ολυμπιακός, στο Champions League ο ΠΑΟΚ!

Τελική βαθμολογία: Πρωταθλητής με +18 ο Ολυμπιακός, στο Champions League ο ΠΑΟΚ!

Με τον Ολυμπιακό να… σπάει το φράγμα των 90 βαθμών και να τερματίζει στην πρώτη θέση με 91 και τον ΠΑΟΚ να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν τα play off της Σούπερ Λίγκας.

Θυμίζουμε ότι ήταν τα πρώτα play off στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στα οποία πήρε μέρος και η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι στην κορυφή αφού ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει τον τίτλο, λόγω βαθμολογικής διαφοράς, πριν καν αρχίσουν. Αντίθετα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον όσο αφορά την 2η θέση, η οποία άλλαξε χέρια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά τελικά από την στιγμή που επιστράφηκαν οι βαθμοί στον περσινό πρωταθλητή, αυτός ήταν που πήρε το προνομιακό εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελική βαθμολογία των play off
1. Ολυμπιακός 91
2. ΠΑΟΚ 73
3. ΑΕΚ 69
4. Παναθηναϊκός 58
5. Αρης 42
6. OΦΗ 36
Η τελική βαθμολογία των play out
7. Αστέρας Τρίπολης 43
8. Ατρόμητος 42
9. ΑΕΛ 36
10. Λαμία 35
11. Βόλος 31
12. Παναιτωλικός 29
——————————————
13. Ξάνθη 24
——————————————-
14. Πανιώνιος 23

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ