aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τελειώσανε τα ανθρώπινα λάθη»

Nέο… διάγγελμα από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη ενόψει ΑΕΚ, λέγοντας πως δεν θα δεχτεί ξανά ανθρώπινα λάθη από τους διαιτητές διαφορετικά αυτή τη φορά θα πάει το θέμα στις διεθνείς ομοσπονδίες!

«Πάμε στο γήπεδο της ΑΕΚ και να ξέρουν όλοι αυτά που προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ μέσω των αντιπροσώπων της, να μας απομονώσει από το γήπεδο από όλα και να μας βάλει σε κάτι αποδυτήρια που έχουν κάνει έξτρα πόρτες για να κλειδώνουν τους αντιπάλους για να μην έχουν επαφή με το περιβάλλον, τον διάδρομο όπου είναι οι διαιτητές. Και πέρσι με τον κύριο Μάνταλο γίνανε τα όργια… Είδαμε μόλις τελείωσε το παιχνίδι τον κύριο Μάνταλο αγκαλιά με τους τρεις του συμβουλίου της ΑΕΚ, μέσα στα αποδυτήρια», είπε.

Αφού είπε πως η ομάδα του έχει χάσει έξι βαθμούς από τη διαιτησία, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω την Κυριακή όποιον αποφασίσουν να βάλουν, να ξέρει ότι αυτήν τη φορά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα βγούμε στην Ευρώπη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να ξαναδεχτώ τέτοια διαιτησία. Να συμβαίνουν φάσεις που κρίνουν τον αγώνα και να λέμε ότι ήταν λάθος ανθρώπινο. Τελειώσανε τα ανθρώπινα λάθη. Τα λέω από σήμερα για να είμαι εντάξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ