aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τελειώνει ο Μόρας!

Σύντομη αναμένεται να αποδεχθεί η θητεία του Βαγγέλη Μόρα στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας αμυντικός έφτασε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα και το Αγρίνιο για λογαριασμό των «καναρινιών», όμως, όπως όλα δείχνουν, σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το «συγκρότημα» της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, ο διεθνής άσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό, μια και παρά την έλευση του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του «Κολοσσού», την στιγμή που οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άργκους Σοάρες που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μόρας φέρεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, εμφανίζεται ήδη στο «στόχαστρο» ομάδων της Super League, αλλά και της Football League, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ