aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τελειώνει ο Μοράις από την ΑΕΚ

Η απόφαση για απομάκρυνση του Ζοσέ Μοράις από τον πάγκο της ΑΕΚ ήταν ειλημμένη πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η ήττα στο Αγρίνιο (3-2) και η νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση της «Ένωσης» απλώς απομακρύνει και την παραμικρή αμφιβολία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη…

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Πορτογάλος προπονητής θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν, καθώς είναι πλέον πασιφανές πως είναι αδύναμος να βάλει τέλος στον κατήφορο της ομάδας και κρίνεται αναγκαία μια άμεση αλλαγή στον πάγκο, έστω και με την έλευση υπηρεσιακού προπονητή.

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ θα έχει στον πάγκο της νέο προπονητή στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Αν θα πρόκειται για προσωρινή λύση ή για κάτι πιο… μόνιμο, θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Πάντως υπάρχει εδώ και μέρες η σκέψη αν δεν βρεθεί άμεσα κάποιος εγνωσμένης αξίας προπονητής για να αναλάβει… χθες την τεχνική ηγεσία, να προσληφθεί κάποιος έστω και με όχι τόσο σπουδαίο βιογραφικό για να σώσει ό,τι σώζεται και αν πετύχει (και στο μεταξύ δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με κάποιο μεγαλύτερο όνομα) να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη της ΠΑΕ στο πρόσωπό του για έναν ακόμη χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ