aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤελειώνει με Αρέγκι, 4 υποψήφιοι για την άλλη θέση στο κέντρο

Τελειώνει με Αρέγκι, 4 υποψήφιοι για την άλλη θέση στο κέντρο

Ο Αντριάν Αρέγκι είναι σε πρώτο πλάνο για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κρίνει πως ο 26χρονος Αργεντινός συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για να καλύψει το κενό του Αντρέ Σιμόες και οι επαφές είναι σε καλό δρόμο. Η Ατλέτικο Σαν Μαρτίν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Τεμπερλέι για 450.000 δολάρια και εν συνεχεία να διαπραγματευτεί με την «Ένωση» για την τιμή πώλησής του. Ο παίκτης είναι ήδη «ψημένος» για να παίξει στην Ευρώπη και έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Αργεντινή.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του πιο δημιουργικού χαφ που θα αποκτηθεί για τον άξονα. Ο Αλεξάντερ Φράνσον παραμένει στο επίκεντρο, αλλά η στάση της Νόρκεπινγκ που δείχνει αδιαπραγμάτευτη και δεν τον πουλά λόγω πορείας πρωταθλητισμού καθιστά την περίπτωσή του από πολύ δύσκολη ως απίθανη. Σύμφωνα, πάντως, με την «Ώρα» στην ΑΕΚ έχουν άλλες τρεις περιπτώσεις δημιουργικών χαφ στα υπόψη, δίχως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Το θέμα του εξτρέμ μπορεί να μην επείγει για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά είναι δεδομένο πως κι εκεί υπάρχει κινητικότητα. Ο Κρίστοφερ Πέτερσον είναι ο βασικός στόχος και όπως αναφέρεται στην ίδια εφημερίδα η ΑΕΚ έδειξε διάθεση να προσφέρει μαζί με τα μπόνους 1 εκατ. ευρώ στη Χέρακλες για τον παίκτη. Η ολλανδική ομάδα αξίωνε αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να «πέσει». Ο ίδιος ο Σουηδός άσος έχει μεταφέρει στην ομάδα του το μήνυμα πως εφόσον τα βρουν με την «Ένωση» δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ