aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τελειώνει η ανανέωση του Μάνταλου!

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας, ήταν να του μεταφέρει ότι η ΑΕΚ θα είναι δίπλα του και θα τον στηρίξει σε όλα τα επίπεδα, διαβεβαιώνοντάς τον και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του (που λήγει τον Ιούνιο του 2019).

Οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα είχαν ξεκινήσει από πριν, βρίσκονταν σε έναν καλό δρόμο, όμως υπήρχε μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, έπειτα από τον τραυματισμό του Μάνταλου, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έδωσε εντολή η υπόθεση να προχωρήσει άμεσα και να καλυφθούν τα «θέλω» που είχε εκφράσει ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιες νεότερες συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι… τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και μέσα στο μήνα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές, με την ΑΕΚ να «δένει» τον αρχηγό της με νέο πολυετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ