aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤελειώνει άμεσα του Σα, στο... περίμενε Ρομπέρτο και Μαραφόνα

Τελειώνει άμεσα του Σα, στο… περίμενε Ρομπέρτο και Μαραφόνα

Η αισιοδοξία υπάρχει στον Ολυμπιακό και αποπνέεται στις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς, ότι ο Ζοσέ Σα θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα. Το σήριαλ του Πορτογάλου τερματοφύλακα έχει βρεθεί σε ουκ ολίγα επεισόδια έως τώρα, είτε με το ενδιαφέρον της Μπέτις είτε με το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Ίκερ Κασίγιας, που διαφοροποίησε τα δεδομένα της υπόθεσής του.

Η αίσθηση που υπάρχει, σύμφωνα με το «Φώς των Σπορ», είναι πως ο Σα θα παραμείνει στο τέλος, όντας ικανοποιημένος από τη θητεία του στα «ερυθρόλευκα», αν και υπάρχει ακόμη σημαντική εκκρεμότητα στο οικονομικό κομμάτι. Την επόμενη εβδομάδα, πάντως, θα υπάρχουν ίσως εξελίξεις, και μάλιστα οριστικές στο θέμα, δείχνοντας το αν τελικά θα υπερασπίζεται την εστία των Πειραιωτών και του χρόνου.

Την ίδια στιγμή, τόσο ο Ρομπέρτο όσο και ο Μαραφόνα βρίσκονται στην αναμονή, ώστε κάποιος από τους δύο να αποκτηθεί ως πρώτος τερματοφύλακας, αν δεν προχωρήσει του Σα, με τον Ολυμπιακό να μην αφήνει πίσω τις υποθέσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ