aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤελευταία εξεταστική για τους... «μένω ή φεύγω»

Τελευταία εξεταστική για τους… «μένω ή φεύγω»

Απομένουν από εννέα έως 12 παιχνίδια για τον Ολυμπιακό στην εφετινή του διαδρομή. Οκτώ για το πρωτάθλημα κι αν προσπεράσει τη Λαμία στο κύπελλο, θα δώσει τους δύο ημιτελικούς με στόχο να παίξει στον τελικό.

Τα πιο πολλά τεστ έχουν μείνει πίσω και υπάρχουν τα τελευταία διαγωνίσματα για αυτήν την πρώτη σεζόν της νέας ομάδας του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα, παίκτες – προπονητής κέρδισαν την εμπιστοσύνη και οι λίγες «μουτζούρες» δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο, ενώ στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν οι «ζωγραφιές» που δίνουν επιπλέον πόντους.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν κερδίσει τη θέση τους. Ποντένσε, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μεριά και Γκερέρο ήρθαν για να μείνουν, αυτοί έχουν συμβόλαιο, ενώ ο Ζοσέ Σα, για να συνεχίσει θα χρειαστεί να τα βρουν οι Πειραιώτες με την Πόρτο. Το ίδιο ισχύει και για τον Χασάν που ανήκει στην Μπράγκα. Από τους περσινούς, ο Φορτούνης βρίσκεται σε φάση απογείωσης, ενώ οι Ομάρ, Σισέ και Κούτρης, απασχολούν τις ξένες αγορές.

Από τους Έλληνες που γύρισαν, οι Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ξεχωριστή κατηγορία και δεν μπαίνουν σε κρίση, όπως και ο Λάζαρος, ενώ οι Μπουχαλάκης και Τσιμίκας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη νέα προσπάθεια. Από κει και πέρα, μέχρι το φινάλε, εκτός από τους δανεικούς θα κριθούν και όσοι ήρθαν τον προηγούμενο μήνα (Ζιλ Ντίας, Σολδάνο, Μασούρας, Λοντίγκιν). Κατά τα άλλα υπήρξαν και κάποιοι που πέρασαν κάτω από τον πήχη όπως οι Γιαννιώτης και Φετφατζίδης που είχαν την ευκαιρία, αλλά την έχασαν και η ευθύνη είναι δική τους, ενώ ο Γιάννης Μασούρας και ο Μάνος πήγαν σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα για να βρούνε χρόνο να παίξουν.

Ξεχάσαμε κάποιους; Εκτός από τον Τουρέ που δεν «έδεσε» με την ομάδα, υπάρχουν οι πιο έμπειροι όπως οι Βούκοβιτς – Νάτχο που ενδεχομένως θα πρέπει να δώσουν περισσότερα πράγματα για να συνεχίσουν.  Μέχρι τώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο επόμενο παιχνίδι. Ισχύει ότι με τη σειρά στο στρατό που αν δοθεί… μεταβολή, τότε οι πρώτοι γίνονται τελευταίοι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ