aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα βρήκε με Μιραλάς, αλλά…

Ολυμπιακός και Κέβιν Μιραλάς τα έχουν βρει σε όλα, ωστόσο αναμένεται κρίσιμη συνάντηση του παίκτη με την Έβερτον για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Το σίριαλ με τον Βέλγο επιθετικό καλά κρατεί από τον περασμένο Αύγουστο για τους πρωταθλητές Ελλάδας κι όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι, άλλωστε, τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη σύμφωνα με τη «Live Sport», ωστόσο «αγκάθι» αποτελούν οι… διαθέσεις της Έβερτον. Το καλοκαίρι άλλωστε τα «ζαχαρωτά» αρνούνταν να τον παραχωρήσουν δανεικό και αξίωναν περί τα 10 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.

Ο Βέλγος άσος, ωστόσο, που συνεχίζει να μην υπολογίζεται και προχθές μάλιστα ήταν εκτός αποστολής από το ματς με τη Γουέστ Χαμ -που παρεμπιπτόντως επίσης επιθυμεί την απόκτησή του- θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει Μουντιάλ.  Τα πάντα, πλέον, για το μέλλον του Μιραλάς στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ αναμένεται να κριθούν στη συνάντηση που θα έχει ο ίδιος μαζί με τον εκπρόσωπό του και τους ιθύνοντες της ομάδας τις επόμενες μέρες, μετά τους αγώνες με Λίβερπουλ και Νιούκαστλ (13/12).

Εξάλλου, στον «αέρα» παραμένει η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλμπέρτο Μποτία, αφού υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το μέλλον του. Ο Ισπανός στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει. Στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει με τους ερυθρόλευκους εμφανίζεται να ζητά περί το 1 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο 29χρονος στόπερ.

Στις τάξεις των πρωταθλητών διίστανται οι απόψεις για το αν θα πρέπει να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Μποτία. Από τη μία υποστηρίζουν ορισμένοι ότι μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα, αποτελώντας άλλωστε κι έναν εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού. Υπάρχει και το «ρεύμα» που θεωρεί ότι είναι πολλά τα χρήματα που ζητά και θα πρέπει να στηριχθούν περισσότερο οι υπάρχοντες στόπερ, Ένχλες, Σισέ, Νικολάου, αλλά κι ο δανεικός στον Ατρόμητο, Σπύρος Ρισβάνης.

Από εκεί και πέρα, έναν… δικό του παίκτη έχει ψηλά, στην ατζέντα του Γενάρη, ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος, θυμίζουμε, ανήκει στους ερυθρόλευκους και αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός στην Μπράγκα, κερδίζει συνεχώς πόντους με τις εμφανίσεις του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι, από τους παίκτες, τους οποίους έχουν παραχωρήσει δανεικούς οι Πειραιώτες, το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας έχει ξεχωρίσει την παρουσία του Βραζιλιάνου στόπερ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον… φευγάτο Βούκοβιτς!

Ο 22χρονος έχει εξαιρετική εικόνα στην Πορτογαλία, καμία σχέση με την περσινή του στην Ελλάδα όπου δέχθηκε σκληρή κριτική, «μετρώντας», ήδη, 12 συμμετοχές και δύο γκολ! Δείχνει, επομένως, πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται, πλέον, στα ευρωπαϊκά δεδομένα και ο Ολυμπιακός σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ