aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα «θέλω» του Νταμπίζα και οι πρώτες συναντήσεις

Τα «θέλω» του Νταμπίζα και οι πρώτες συναντήσεις

Ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού λογίζεται πλέον ο Νίκος Νταμπίζας και η επαναπρόσληψη του στο συγκεκριμένο πόστο αναμένεται άμεσα, ακόμα και εντός της σημερινής ημέρας. Ο Νταμπίζας θα αναλάβει τα καθήκοντα του και θα πιάσει δουλειά έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου για τις πρώτες αποφάσεις, τη στιγμή που υπάρχει συνεννόηση και με τον Παϊρόζ Πιέγκμπονσαντ. 

Ο Νίκος Νταμίζας έχει ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού να τον στηρίξει με πράξεις και το πρώτο πράγμα που θέλει είναι συνέπεια στις πληρωμές και η επιστροφή της αξιοπιστίας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον Χρήστο Δώνη για να κλειδώσει η παραμονή του, ενώ θα τα πει και με τον Ρόμπιν Λουντ. Βέβαια, ο Φιλανδός έχει πρόταση από το εξωτερικό με καλά χρήματα και δύσκολα θα πειστεί να παραμείνει στην ομάδα.

Επίσης αναμένεται ραντεβού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το οποίο όμως δύσκολα θα αντιστρέψει το κλίμα και φυσικά με τον Γιώργο Δώνη, που είναι ο νούμερο ένα στόχος για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Πάντως σύμφωνα με την «Πράσινη» δεν θα αναλάβει την αυριανή ενημέρωση των παικτών για τα οικονομικά ο Νταμπίζας, καθώς επιστρέφει στην Ελλάδα τη Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ