aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα συστατικά της πρόκρισης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Του έλειψε η σοβαρότητα για 70 λεπτά στον πρώτο αγώνα με την Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία, δέχθηκε τέσσερα «παιδικά» γκολ, αλλά πάλι καλά που σοβαρεύτηκε και κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Ο Ατρόμητος, χάρις στο γεγονός πως κατάφερε να «μαζέψει» την ήττα του (3-4) στο πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, τον φέρνει σε θέση καλύτερη στον αποψινό επαναληπτικό (20:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, απ’ όσο θα ήταν, εάν δεν κατάφερνε να φύγει με ένα καλύτερου είδους… στραπάτσο από το Μπρεστ.

Όσο «παλικάρι» αποδείχθηκε πως ήταν ο Ατρόμητος στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα στο ΟΣΚ Μπρέτσκι πριν από μία εβδομάδα, άλλο τόσο καλείται να είναι και απόψε, για να καταφέρει να πάρει αυτός το εισιτήριο πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα τον περιμένει είτε ο Απόλλωνας Λεμεσού, είτε η βοσνιακή Ζελιέζνιτσαρ (αγωνίζονται στις 20:00 απόψε στο ΓΣΠ / βλέπε σελίδα 3).

Και για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί πρωτίστως, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να… ενηλικιωθεί στα μετόπισθεν, εκεί όπου στο πρώτο παιχνίδι έμοιαζε με «παιδική χαρά». Σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφυγή λαθών ειδικά στον ανασταλτικό τομέα, είναι λοιπόν τα συστατικά που θα αποφέρουν στον Ατρόμητο την πολυπόθητη πρόκριση, φτάνει βέβαια, να τα ανακατέψουν σωστά ο Κάναντι και οι ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ